BetWAD.com

Castigi la sigur!

 
 
 

Despre noi..

BETWAD este pe piata din anul 2009, timp in care calitatea si profesionalismul serviciilor noastre s-a imbunatatit continuu. Suntem singurul portal de gambling de pe piata care va garanteaza o metoda simpla si profitabila prin care sa castigati bani usor din jocurile de noroc online. Avem la activ peste 600 de clienti multumiti de serviciile noastre si practic acest lucru ne descrie perfect ca si companie.

 

Forumul VIP

Inregistreaza-te si castiga!

 
 
 
 
 
 

Modalitati de depunere

E-mail Print PDF

Fiind un concern internaţional, bwin încearcă să le ofere clienţilor săi cele mai bune metode de plată specifice ţării lor de provenienţă. În contul dvs. de pariuri aveţi o listă cu toate modalităţile de plată disponibile. Modalităţile de plată sunt disponibile în funcţie de modalităţile de depunere selectate. bwin îşi rezervă dreptul de a modifica modalitatea de plată în cazuri de excepţie.

Înregistraţi-vă! - şi întreaga ofertă bwin vă stă la dispoziţie! (intrati pe forumul nostru privat pentru mai multe detalii)

Bwin

1 Acestea sunt limitele minime şi maxime de depozit prevăzute. Ţineţi cont de faptul că acestea pot diferi de limitele dvs. personale de depozit.

2 Vă rugăm, ţineţi cont de faptul că institutul dvs. bancar ar putea să încaseze taxe pentru a efectua această tranzacţie.

 
 
 
 
left direction
right direction
Bwin
Victor Chandler
7 Motive sa va inregistrati la Betclic
Bet-at-Home
PartyPoker
888Sports
MyBet Casino
ChiliBet
PlatinumPlay