BetWAD.com

Castigi la sigur!

 
 
 

Despre noi..

BETWAD este pe piata din anul 2009, timp in care calitatea si profesionalismul serviciilor noastre s-a imbunatatit continuu. Suntem singurul portal de gambling de pe piata care va garanteaza o metoda simpla si profitabila prin care sa castigati bani usor din jocurile de noroc online. Avem la activ peste 600 de clienti multumiti de serviciile noastre si practic acest lucru ne descrie perfect ca si companie.

 

Forumul VIP

Inregistreaza-te si castiga!

 
 
 
 
 
 

Cat puteti castiga?

E-mail Print PDF

Sample Image

Betwad va ofera sansa sa castigati cate 100 RON pentru fiecare cont pe care il deschideti la agentiile promovate pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau folosind forumul nostru special de la adresa vip.betwad.com

Astfel, cu tot cu bonusurile fabuloase oferite de casele de pariuri pe care noi le promovam aveti sansa sa castigati in mai putin de 4 zile peste 1200 RON in total, bani pe care ii puteti retrage in orice moment.

Pentru mai multe detalii va rugam sa folositi forumul nostru sau sa cititi articolele de aici referitoare la bonusurile oferite pentru fiecare agentie in parte.

Mult succes!

 
 
 
 
left direction
right direction
Bwin
Victor Chandler
7 Motive sa va inregistrati la Betclic
Bet-at-Home
PartyPoker
888Sports
MyBet Casino
ChiliBet
PlatinumPlay