BetWAD.com

Castigi la sigur!

 
 
 

Despre noi..

BETWAD este pe piata din anul 2009, timp in care calitatea si profesionalismul serviciilor noastre s-a imbunatatit continuu. Suntem singurul portal de gambling de pe piata care va garanteaza o metoda simpla si profitabila prin care sa castigati bani usor din jocurile de noroc online. Avem la activ peste 600 de clienti multumiti de serviciile noastre si practic acest lucru ne descrie perfect ca si companie.

 

Forumul VIP

Inregistreaza-te si castiga!

 
 
 
 
 
 

PartyPoker

E-mail Print PDF

Sample Image

Profitaţi chiar acum de un bonus de bun venit de până la 100$/£/€, la deschiderea unui Cont

Experimentaţi jocul pe bani reali la PartyPoker.com, iar noi vă vom oferi echivalentul depunerii, până la o sumă grozavă de 100$/£/€.

Bonusul este segmentat şi oferit în 10 părţi. Pur şi simplu, jucaţi la PartyPoker.com şi veţi obţine părţile din bonus pe măsură ce jucaţi.

Aveţi la dispoziţie 60 de zile de a revendica bonusul, indiferent de monedă. Totuşi, valutele au restricţii de eliberare diferite:

  • Dolari americani şi canadieni: trebuie să acumulaţi de şase ori valoarea bonusului în puncte PartyPoints
  • Euro: trebuie să acumulaţi de opt ori valoarea bonusului în puncte PartyPoints
  • Liră sterlină: trebuie să acumulaţi de nouă ori valoarea bonusului în puncte PartyPoints

PartyPoker.com este locul perfect pentru a juca poker online. Fie că jucaţi Texas Hold'em, Omaha sau 7 Card Stud, puteţi învăţa să jucaţi poker, să vă bucuraţi de jocurile pe bani reali şi chiar să planificaţi turnee de poker cu prietenii cu noul nostru software îmbunătăţit. De asemenea, jocul simultan la mai multe mese este mai mai simplu ca niciodată.

 
 
 
 
left direction
right direction
Bwin
Victor Chandler
7 Motive sa va inregistrati la Betclic
Bet-at-Home
PartyPoker
888Sports
MyBet Casino
ChiliBet
PlatinumPlay