BetWAD.com

Castigi la sigur!

 
 
 

Despre noi..

BETWAD este pe piata din anul 2009, timp in care calitatea si profesionalismul serviciilor noastre s-a imbunatatit continuu. Suntem singurul portal de gambling de pe piata care va garanteaza o metoda simpla si profitabila prin care sa castigati bani usor din jocurile de noroc online. Avem la activ peste 600 de clienti multumiti de serviciile noastre si practic acest lucru ne descrie perfect ca si companie.

 

Forumul VIP

Inregistreaza-te si castiga!

 
 
 
 
 
 

7 Motive sa va inregistrati la Betclic

E-mail Print PDF

Sample Image

Singurul bonus gratuit de bun venit fără niciun risc de pe internet!

Este simplu: deschideţi un cont, faceţi un pariu de până la 80 RON şi dacă câştigaţi, vă păstraţi banii, iar dacă pierdeţi, vă primiţi banii înapoi.

O companie europeană

BetClic are sediul oficial în Londra, o autorizaţie de pariuri care acoperă CE şi este auditată de instituţii independente. Tehnologia de ultimă oră garantează că tranzacţiiile se efectuează rapid şi în condiţii de siguranţă.

Pariere online pentru toţi

Indiferent dacă sunteţi începător sau avansat, veţi găsi aici tot ce trebuie pentru a vă distra şi a paria pe internet. Nu rataţi ocazia! Există rubrici individuale de ajutor, o şcoală extraordinară de poker, o echipă de relaţii clienţi care vă stă la dispoziţie 7/7 şi ajutor în direct la mesele de joc.

O gamă largă de pariuri sportive şi pariuri live

BetClic vă oferă cea mai largă gamă de pariuri din lume: meciuri de fotbal, rugby, tenis şi hochei. La meciurile importante puteţi paria în direct până în minutul 90. Este mult mai distractiv să urmăriţi un meci pe care aţi pariat.

Revendicaţi-vă bonusul de bun venit, jucaţi poker gratuit sau pe bani şi participaţi la turnee

La BetClic puteţi învăţa şi vă puteţi îmbunătăţi jocul de poker. Descărcaţi softul nostru extraordinar şi vă veţi convinge singur. La şcoala de poker veţi găsi cele mai noi tactici şi strategii. Oferim cu regularitate turnee gratuite şi aveţi şansa de a câştiga mii de euro. Înregistraţi-vă şi puteţi primi 200 € în bonusuri gratuite.

La Cazino veţi găsi jackpoturi mari şi deconturi mai mari decât la cazinourile reale

La cazinoul BetClic se returneză 96% din sumele jucate, cu mult mai mult decât la cazinourile reale. BetClic este auditat de o organizaţie independentă, PWC, deci puteţi fi sigur că rezultatele sunt aleatorii şi sigure. Avem jocuri extraordinare unde puteţi juca pentru divertisment sau pe bani. Încercaţi jocul Arabian Nights!

Vă stăm la dispoziţie pentru orice întrebări

Serviciul nostru „Relaţii clienţi” poate fi contactat printr-un simplu clic şi vă stă la dispoziţie 7 zile pe săptămână. În plus, mesele de cărţi de joc sunt prevăzute cu ajutor în direct.

 
 
 
 
left direction
right direction
Bwin
Victor Chandler
7 Motive sa va inregistrati la Betclic
Bet-at-Home
PartyPoker
888Sports
MyBet Casino
ChiliBet
PlatinumPlay