BetWAD.com

Castigi la sigur!

 
 
 

Despre noi..

BETWAD este pe piata din anul 2009, timp in care calitatea si profesionalismul serviciilor noastre s-a imbunatatit continuu. Suntem singurul portal de gambling de pe piata care va garanteaza o metoda simpla si profitabila prin care sa castigati bani usor din jocurile de noroc online. Avem la activ peste 600 de clienti multumiti de serviciile noastre si practic acest lucru ne descrie perfect ca si companie.

 

Forumul VIP

Inregistreaza-te si castiga!

 
 
 
 
 
 

Bwin

E-mail Print PDF

Sample Image

Site-ul arata exceptional, fiind o adevarata placere sa alegeti si sa plasati un pariu. Acesta este disponibil in foarte multe limbi, inclusiv in romana.

Interfata live va permite sa plasati pariuri utilizand cele mai bune optiunei pentru cele mai importante meciuri. Aceasta este foarte bine realizata, avand un design atractiv.

Asa cum am spus si mai devreme, Bwin ofera o gama variata de evenimente sportive pe care puteti paria. Sunt disponibile foarte multe tipuri de pariuri, care pot fi plasate pe o multime de evenimente.

Deschiderea unui cont este o procedura simpla care poate fi realizata prin completarea unui formular cu datele dumneavoastra personale.

Pentru noii clienti, Bwin are o surpriza, mai exact acesta ofera un bonus care poate ajunge pana la 130 RON. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont si sa depuneti bani in contul dumneavoastra.

Dupa cum vedeti, Bwin incearca sa ofere o gama cat mai variata de servicii astfel incat sa confirme faptul ca intr-adevar este una dinte agentiile online de pariuri de top din lume.

Dupunerea minima aceptata de Bwin este de 15Euro. Aceaspta poate fi realizata cu ajutorul urmatoarelor modalitati de plata: carti de credit, Transfer bancar, Western Union, Neteller, Moneybookers, Freebet si multe altele.

Bwin ofera un serviciu de relatii cu clientii care este disponibil prin telefon sau email.

Putem spune ca Bwin este o alegere excelenta pentru orice parior, fie ca este incepator sau profesionist, deoarece ofera un mediu exceptional care cuprinde toate facilitatile si serviciile necesare.

 
 
 
 
left direction
right direction
Bwin
Victor Chandler
7 Motive sa va inregistrati la Betclic
Bet-at-Home
PartyPoker
888Sports
MyBet Casino
ChiliBet
PlatinumPlay