BetWAD.com

Castigi la sigur!

 
 
 

Despre noi..

BETWAD este pe piata din anul 2009, timp in care calitatea si profesionalismul serviciilor noastre s-a imbunatatit continuu. Suntem singurul portal de gambling de pe piata care va garanteaza o metoda simpla si profitabila prin care sa castigati bani usor din jocurile de noroc online. Avem la activ peste 600 de clienti multumiti de serviciile noastre si practic acest lucru ne descrie perfect ca si companie.

 

Forumul VIP

Inregistreaza-te si castiga!

 
 
 
 
 
 

50 EURO Cadou

E-mail Print PDF

Sample Image

Fiind o companie destul de mare Betwad Ltd. va ofera posibilitatea de a castiga o multime de bani. In anul 2009 cu ajutorul unor oameni potenti financiari am reusit sa oferim clientilor nostri fideli diferte bonusuri in bani plus o multime de alte premii.

 

Pentru inceput veti beficia de un BONUS de 100 EURO pentru ai putea depune la casele de pariuri prezente in meniul de mai sus. Mai mult veti primi GRATIS inca 50 EURO CADOU pentru ai cheltui dupa bunul plac. Nu trebuie sa ratati aceasta sansa!!

Indiferent de statutul dvs. social sau profesional sunteti bineveniti alaturi de noi. Conditia minima pentru a participa la acest joc este sa aveti cel putin 18 ani.

Va rugam sa trimiteti un simplu mail catre This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sa cereti o invitatie pe forumul nostru vip.betwad.com

Cu tot respectul, Marius Constantinescu!

 
 
 
 
left direction
right direction
Bwin
Victor Chandler
7 Motive sa va inregistrati la Betclic
Bet-at-Home
PartyPoker
888Sports
MyBet Casino
ChiliBet
PlatinumPlay