BetWAD.com

Castigi la sigur!

 
 
 

Despre noi..

BETWAD este pe piata din anul 2009, timp in care calitatea si profesionalismul serviciilor noastre s-a imbunatatit continuu. Suntem singurul portal de gambling de pe piata care va garanteaza o metoda simpla si profitabila prin care sa castigati bani usor din jocurile de noroc online. Avem la activ peste 600 de clienti multumiti de serviciile noastre si practic acest lucru ne descrie perfect ca si companie.

 

Forumul VIP

Inregistreaza-te si castiga!

 
 
 
 
 
 

Modalitati de plata

E-mail Print PDF

Modalitati de plata :


Carte de credit (VISA)

Transfer bancar

 

Moneybookers

Neteller

Last Updated on Friday, 27 August 2010 10:40

Compania Betclic

E-mail Print PDF
BetClic este uşor, rapid şi puteţi câştiga bani adevăraţi !
Este poarta dvs către o lume virtuală extraordinară a pariurilor sportive, a jocurilor de noroc, poker şi cazino. Indiferent dacă sunteţi expert sau începător, BetClic este uşor de folosit, sigur şi vă oferă un mediu sociabil. Aici găsiţi toate tipurile de pariuri pe care vi le-aţi putea dori.

 

Toate marile evenimente sportive

BetClic acoperă toate marile evenimente sportive din Europa şi din lume. Avem cote foarte bune şi combinaţii de pariuri extraordinare precum: Primul jucător care a înscris un gol în prima repriză/la finalul jocului. La pariurile în direct, cotele se pot schimba până în minutul 90 iar sâmbăta pot fi pană la 10 000 de pariuri diferite.

BetClic vă oferă, de asemenea, cel mai bine cunoscut şi cel mai dinamic soft de poker de pe internet. Cazinoul oferă jocuri clasice de noroc, cum ar fi Blackjack şi Roulette. Vă puteţi distra cu jocuri de tip slot şi puteţi folosi cea mai nouă ehnologie la Poker Video.

 

 


Bonus BETCLIC

E-mail Print PDF

Un pariu gratuit de 80 RON: singura ofertă de bun venit fără niciun risc de pe internet!

Oferta noastră este cât se poate de clară: deschideţi un cont, plasaţi primul pariu în limita a 80 RON , iar dacă pierdeţi, noi vă rambursăm miza şi vă puteţi retrage banii. Aveţi şansa de a câştiga bani fără să vă coste nimic.

Un pariu sportiv absolut GRATUIT, fără trucuri ascunse, fără restricţii.

Dacă pierdeţi, miza dvs de 80 RON va fi rambursată în contul dvs BetClic! Nu aţi pierdut nimic şi v-aţi bucurat de experienţa de a face un pariu adevărat. Nu rataţi!

Doar primul dvs pariu va fi rambursat. Pentru a profita la maximum de această ofertă, pariaţi dintr-o dată suma de 80 RON.

Orice bonus oferit de noi este limitat la unul pentru un cont, acest lucru reprezentând nu mai mult de un bonus per adresă de IP.

Promotia este destinata doar membrilor BETWAD, si face parte din schema noastra pentru incepatori. Pentru mai multe detalii va rugam sa intrati pe forumul nostru privat sau sa ne scrieti un e-mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
 
 
 
left direction
right direction
Bwin
Victor Chandler
7 Motive sa va inregistrati la Betclic
Bet-at-Home
PartyPoker
888Sports
MyBet Casino
ChiliBet
PlatinumPlay